+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Amerikaanse design koelkast

Op zoek naar een nieuwe koelkast ? Dan kan amerikaansekoelkasten.com u helpen! Een Amerikaanse design koelkast wordt het nieuwe pronkstuk in uw keuken. In onze webshop kunt u ons uitgebreide assortiment vinden. In ons uitgebreide assortiment zit vrijwel altijd iets naar uw smaak en eisen. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Amerikaanse design koelkast

Functies Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast heeft naast zijn mooie en moderne uiterlijk ook allerlei handige functies. Allereerst biedt de koelkast een ruime inhoud. Daarnaast is een Amerikaanse koelkast in zones ingericht. Iedere zone is geoptimaliseerd voor een bepaalde productgroep. Door het moderne luchtcirculatiesysteem zorgt de koelkast ervoor dat uw producten altijd in de juiste conditie worden bewaard. Door de combinatie van het luchtcirculatiesysteem en de zones, zorgt een Amerikaanse koelkast ervoor dat u uw producten langer vers kunt houden.

Een ander voordeel van een Amerikaanse design koelkast is dat ze zijn voorzien van een No-Frost-systeem. Dit voorkomt ijsvorming aan de wanden van de vriezer. Met deze functie hoeft u niet langer handmatig de vriezer te ontdooien, daarmee helpt een Amerikaanse design koelkast u zelfs energie te besparen.

Varianten Amerikaanse design koelkasten

In ons uitgebreide assortiment hebben wij allerlei soorten Amerikaanse design koelkasten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een koelkast met een water- en ijsblokjesdispenser. Met de dispenser wordt u op ieder gewenst moment van koud water en (crushed) ijs voorzien. Voor deze functies dient de koelkast wel op een waterleiding zijn aangesloten.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in een Amerikaanse design koelkast van amerikaansekoelkasten.com ? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers kunnen dan uitgebreid uw vragen beantwoorden. U kunt bellen naar +31 (0)183-503441 of mailen naar info@elektrends.nl. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom. Als u er zeker van wilt zijn dat wij genoeg tijd en aandacht hebben om u te adviseren, kunt u een afspraak maken.

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Bekijk het assortiment in onze webshop!

    Alle prijzen zijn inclusief Full-Service Bezorging

      Cart