+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Amerikaanse koelkast afmeting

Eén van de meest opvallende kenmerken van de Amerikaanse koelkasten is het formaat. De Amerikaanse koelkasten, ook wel Side-by-Side koelkasten genoemd zijn voorzien van twee openslaande deuren, waardoor de koelkast veel plek in beslag kan nemen. Natuurlijk heeft het grote formaat zo zijn voordelen: de koelkast biedt plaats voor veel boodschappen, flessen en andere etenswaren. Het is echter wél belangrijk om rekening te houden met het formaat van de koelkast wanneer de deuren geopend worden. De koelkast is dan erg breed en bovendien is een Amerikaanse koelkast ook erg hoog. Heeft u de ruimte voor een Amerikaanse koelkast met een groot formaat? Dan had u eigenlijk al jaren geleden een Amerikaanse koelkast aan moeten schaffen! Bent u op zoek naar een mooie, grote Amerikaanse koelkast? Dan bent u bij amerikaansekoelkasten.com aan het juiste adres.

Amerikaanse koelkast afmeting

Welke Amerikaanse koelkast afmeting past het best?

Een Amerikaanse koelkast kopen doet u niet iedere dag. Het is dan ook een lastige keuze, zeker als er zo veel verschillende soorten, maten en kleuren Amerikaanse koelkasten zijn. Natuurlijk kunt u naast soort, maat en kleur ook nog kiezen uit de Amerikaanse koelkast afmeting. Het is ook erg belangrijk om uzelf de vraag te stellen of u de koelkast vrijstaand wil hebben of toch liever ingebouwd. Hier zitten dan natuurlijk wel regels aan. Als u uw Amerikaanse koelkast ingebouwd wil hebben, is het belangrijk dat u weet welke Amerikaanse koelkast afmeting toegestaan is.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een bezoekje brengen aan onze uitgebreide showroom. Hier leggen wij u graag de verschillen, voordelen en mogelijkheden uit tussen onze vele verschillende Amerikaanse koelkasten.

Meer informatie over Amerikaanse koelkasten aanbiedingen

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt over uw Amerikaanse koelkasten afmeting, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier, ons telefoonnummer 0183 503 441, ons e-mailadres info@elektrends.nl of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag waar nodig.

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Bekijk het assortiment in onze webshop!

    Alle prijzen zijn inclusief Full-Service Bezorging

      Cart