+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Amerikaanse koelkast inbouw

Bent u op zoek naar een Amerikaanse koelkast inbouw van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Amerikaanse Koelkasten aan het juiste adres. Wij zijn onderdeel van ElekTrends Nederland, een gespecialiseerd bedrijf met tientallen jaren ervaring. Wij onderscheiden ons door niet alleen een doos te leveren maar door een compleet geïnstalleerd product tegen de scherpste prijs!

Amerikaanse koelkast inbouw

Waarom een Amerikaanse koelkast inbouw?

Een Amerikaanse koelkast inbouw is niet alleen een zeer grote koelkast met een ruime inhoud, maar ook een pronkstuk in uw keuken. Daarnaast kunnen producten langer vers bewaard worden dan in een conventionele koelkast. Een Amerikaanse koelkast beschikt namelijk over een luchtcirculatie systeem en sensoren, waardoor uw producten in optimale conditie bewaard kunnen worden.

Voor uw Amerikaanse koelkast zijn talloze extra opties beschikbaar, bijvoorbeeld een ice-dispenser, een keldergedeelte of een minibar. Zo kunt u uw koelkast volledig naar uw wens laten leveren. Ondanks al deze extra opties is de Amerikaanse koelkast nog steeds zuinig, vrijwel alle modellen hebben minimaal een A-energielabel.

Service en kwaliteit

Wanneer u een model Amerikaanse koelkast inbouw besteld bij Amerikaanse Koelkasten, dan zorgen wij ervoor dat u er zorgeloos van kunt genieten. De Frigo wordt altijd standaard door onze eigen bezorgafdeling bij u thuis bezorgd, geplaatst, geïnstalleerd en aangesloten op de waterleiding. Tevens bieden wij u de optie om uw oude koelkast mee retour te nemen. Zo staat u niet voor verrassingen en hoeft u zich nergens druk om te maken. Ons doel is om net iets verder te gaan waar de meeste bedrijven stoppen!

Wij hebben vrijwel alle modellen in eigen voorraad, waardoor wij snel kunnen bezorgen. Als u interesse heeft kunt u bij onze verkoopafdeling informeren naar de modellen op voorraad en de exacte levertijden. Ook voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Bekijk het assortiment in onze webshop!

    Alle prijzen zijn inclusief Full-Service Bezorging

      Cart