+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine

Bent u op zoek naar een super-de-luxe ruime en overzichtelijke koelkast met allerlei extra’s? Voor een prachtige Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen koelkasten met zowel een waterdispenser als met een ijsblokjesmachine. Met zijn speciale luchtcirculatie systeem is de koelkast niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch.

Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine

Voordelen van een Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine is een zeer praktische maar ook mooie koelkast. Door zijn grote formaat, is er ruim genoeg ruimte om al uw boodschappen te bewaren. De koelkasten zijn in verschillende mooie designs te verkrijgen. Uw nieuwe koelkast zal een pronkstuk zijn in uw keuken!

Een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine zorgt ervoor dat uw producten langer goed blijven. Er zit in deze soort koelkasten een speciaal luchtcirculatiesysteem dat een ‘gewone’ koelkast niet heeft. Het luchtcirculatiesysteem werkt in combinatie met sensoren. Hierdoor worden de producten in een optimale conditie bewaard.

Als u een Amerikaanse koelkast met waterdispenser en ijsblokjesmachine aanschaft, heeft u op iedere moment dat u wenst ijskoud water en (crushed) ijsblokjes. Om dit goed te laten functioneren dient de koelkast op een waterleiding aangesloten zijn. Voor al onze modellen Amerikaanse koelkasten kunt u op onze website terecht, of kom een kijkje nemen in onze showroom!

Meer informatie over Amerikaanse koelkasten met ijsblokjesmachine ?

Voor meer informatie of voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 183 503 441 of te mailen naar info@elektrends.nl. U bent ook van harte welkom bij onze showroom in Werkendam. U kunt van te voren een afspraak maken zodat wij gegarandeerd u uitgebreid kunnen helpen.

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Bekijk het assortiment in onze webshop!

    Alle prijzen zijn inclusief Full-Service Bezorging

      Cart