+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Amerikaanse koelkast met vrieslade

Wilt u graag een koelkast waar u al uw producten in kwijt kan ? Dan is een Amerikaanse koelkast met vrieslade dé ideale oplossing voor u. Deze koelkasten kunnen met gemak al uw boodschappen kwijt. Tevens is het een echte eyecatcher in uw keuken!

Amerikaanse koelkast met vrieslade

Voordelen Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast is niet alleen een pronkstuk in uw keuken. Het beschikt over een speciaal luchtcirculatiesysteem. Dit zorgt ervoor dat uw producten langer vers blijven dan wanneer ze in een ‘normale’ koelkast liggen. In sommige modellen zit er een water- en ijsdispenser, of zelfs een minibar. Daarnaast is een Amerikaanse koelkast verkrijgbaar in verschillende afmetingen en allerlei RAL kleuren. Als u uw koelkast wilt laten inbouwen, is dat dus geen probleem! Het zal altijd in uw interieur passen, zowel qua formaat als qua kleur.

No-Frost-systeem

Naast alle voordelen die het koel gedeelte van uw Amerikaanse koelkast met vrieslade biedt, heeft het vries gedeelte ook een speciaal systeem. Het No-Frost-systeem zorgt er namelijk voor dat ijs niet aan de wanden vast gaat vriezen. Dit bespaart u niet alleen energiekosten van het geheel opnieuw koelen van uw vriezer. Ook bespaart het u de tijd van de vriezer in- en uitruimen en het opruimen van het gesmolten ijs.

Interesse in een Amerikaanse koelkast met vrieslade ?

Heeft u vragen over een Amerikaanse koelkast met vrieslade van Amerikaanse Koelkasten ? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar +31 (0)183-503441 of mailen naar info@elektrends.nl. U kunt ook een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Dan kunt u onder het genot van een kopje koffie alle modellen bekijken. Ondertussen zal een van onze medewerkers al uw vragen beantwoorden en de producten toelichten.

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Bekijk het assortiment in onze webshop!

    Alle prijzen zijn inclusief Full-Service Bezorging

      Cart