+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Amerikaanse koelkast met waterdispenser

Een Amerikaanse koelkast met waterdispenser is een koelkast waar u lang en veel plezier van zult hebben. Door de vele voordelen die hij met zich mee brengt zult u nooit meer een ‘gewone’ koelkast willen. Voor ons complete assortiment Amerikaanse koelkasten, kunt u zowel op de website als in de showroom terecht.

ORE24VGF8W

Voordeel van een Amerikaanse koelkast

Het luchtcirculatie systeem is een van de voordelen van een Amerikaanse koelkast met waterdispenser. Doordat het systeem samen werkt met sensoren, kan het de perfecte omgeving voor de producten creëren. Hierdoor blijven de producten in uw koelkast langer vers. Ook is de koelkast ingedeeld in zones. Elk deel is meer geschikt voor een bepaalde productcategorie. De samenwerking van de zones en het systeem, zorgt voor zo lang mogelijk plezier van de inhoud van uw koelkast.

Naast producten die lang goed blijven,  levert de Amerikaanse koelkast op elk gewenst moment heerlijk ijskoud water. Als de koelkast aangesloten zit op een waterleiding, kan hij continue koud water leveren. Naast Amerikaanse koelkasten met waterdispenser, bieden wij ook Amerikaanse koelkasten met ijslokjesmachine. Bij deze koelkast kunt u ook op alle momenten (crushed) ijsblokjes pakken.

Tot slot biedt een Amerikaanse koelkast extreem veel ruimte. Door zijn grote formaat kunt u altijd al uw boodschappen kwijt. Door de verschillende zones zit er ook nog eens een systeem in uw koelkast. Kortom, in een Amerikaanse koelkast met waterdispenser kan u al uw producten kwijt, en heeft u ook een mooie eyecatcher in uw keuken!

Meer informatie over Amerikaanse koelkasten met waterdispenser ?

Mocht u toch nog vragen hebben over een Amerikaanse koelkast met waterdispenser, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op + 31 183 503 441 of via mail op info@elektrends.nl. U kunt ook op afspraak langskomen in de showroom. Dan laten we u verschillende modellen zien.

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Bekijk het assortiment in onze webshop!

    Alle prijzen zijn inclusief Full-Service Bezorging

      Cart