+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Amerikaanse koelkast

Als u op zoek bent naar een mooie koelkast met een strakke en luxe uitstraling, dan bent u bij Amerikaanse Koelkasten aan het juiste adres. Een Amerikaanse koelkast is erg populair en staat goed in vrijwel ieder interieur. Zo’n koelkast is erg ruim en biedt dus veel ruimte voor al uw koelkastwaren. Onze koelkasten zijn mooi, luxe en geordend. U kunt er veel in kwijt zonder dat de koelkast er overvol uitziet.

Amerikaanse koelkast

Mogelijkheden van een Amerikaanse koelkast

De mogelijkheden met deze koelkast zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor verschillende afmetingen wat betreft de hoogte, breedte en diepte. Ook voor de kleur en het materiaal zijn er vele verschillende opties. Daarnaast kunt u nog kiezen uit koelkasten met of zonder ice-dispenser. Ten slotte kunt u uw koelkast volledig naar wens maken door het toevoegen van verschillende accessoires, zoals schoonmaakmaterialen, waterfilters en aansluitsets.

Er zitten daarnaast vele voordelen aan een Amerikaanse koelkast ten opzichte van een normale koelkast. Ten eerste is een Amerikaans model veel groter, waardoor u veel meer kwijt kunt en alles er overzichtelijk uit ziet. U vindt aan de ene kant het vriesgedeelte en aan de andere kant het koelgedeelte. Naast goede kwaliteit, ziet de koelkast er ook nog eens mooi en luxe uit.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden of zou u graag nog wat meer informatie willen? Kom dan eens langs in onze showroom. Wij vertellen u hier alles over de verschillende kleuren, functies, afmetingen en voordelen van de Amerikaanse koelkast. Ook kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste beslissing. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Bekijk het assortiment in onze webshop!

    Alle prijzen zijn inclusief Full-Service Bezorging

      Cart