+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Amerikaanse koelkasten

Amerikaanse koelkasten hebben naast al hun functies ook nog eens een mooi en elegant uiterlijk. Er zijn velen voordelen die zij met zich meebrengen. Door ons brede assortiment zit er altijd wel een tussen die bij uw interieur past. De verschillende modellen hebben ook variërende functies. Zo kunt u kiezen voor een waterdispenser, ijsblokjesdispenser en een minibar. Kortom, voor een uitgebreide en mooie koelkast bent u aan het juiste adres bij Amerikaanse koelkasten.

Amerikaanse koelkasten

Voordelen Amerikaanse koelkasten

Allereerst zijn Amerikaanse koelkasten zeer ruim. U kunt dus zonder problemen al uw boodschappen gemakkelijk kwijt. U kunt uw boodschappen ook sorteren volgens het zone systeem. Dit zorgt er samen met het lucht circulatiesysteem voor dat uw producten nog langer vers blijven.

Een ander voordeel deze koelkasten is dat er een No-Frost-systeem in zit. Hierdoor gaan er geen ijsresten aan de wanden zitten. Dit helpt u te voorkomen dat u de vriezer moet ontdooien en schoonmaken. Ook bespaart u hier energie mee. Het kost namelijk veel stroom om uw vriezer weer op de gewenste temperatuur te krijgen.

Tot slot kunt u ook te allen tijde koud water en/of ijs verkrijgen uit uw koelkast. Dit is wanneer u kiest voor de water- en/of ijs dispenser. Bij de ijs dispenser heeft u de keuze uit ijsblokjes en crushed ijs. Wel moeten de koelkasten op een waterleiding aangesloten zijn om deze functie te laten werken.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze Amerikaanse koelkasten ? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op +31 (0) 183 503441 of u kunt mailen naar info@elektrends.nl. Als u liever heeft dat wij contact opnemen met u, dan kunt u ook ons contactformulier invullen. Bij interesse kunt u ook gelijk een offerte aanvragen op onze website.

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Bekijk het assortiment in onze webshop!

    Alle prijzen zijn inclusief Full-Service Bezorging

      Cart