+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Amerikaanse koelkasten aansluiten

Heeft u recentelijk een Amerikaanse koelkast gekocht en wilt u deze het liefst zo professioneel en vakkundig aan laten sluiten? Dan bent u bij amerikaansekoelkasten.com aan het juiste adres.

Al jarenlang zijn wij bij amerikaansekoelkasten.com gespecialiseerd in het aansluiten van Amerikaanse koelkasten. Amerikaanse koelkasten zijn natuurlijk zeer groot en dienen zo zorgvuldig en vakkundig mogelijk te worden aangesloten. Neem dus geen risico en laat uw mooie Amerikaanse koelkast aansluiten door één van onze professionele en gespecialiseerde werknemers.

Hoe gaat een Amerikaanse koelkast aansluiten nou in zijn werk?

Het leveren en aansluiten van onze Amerikaanse koelkasten wordt altijd door één van onze eigen vakkundige bezorgers gedaan. Door onze jarenlange ervaring, kennis van het vak en klantgerichtheid kunt u bij ons altijd rekenen op een full-service bezorging inclusief het aansluiten van uw Amerikaanse koelkast.

Wij bezorgen uw koelkast door onze eigen vakkundige werknemers, die de Amerikaanse koelkast op vakkundige wijze in uw keuken plaatsen. Wij pakken uw koelkast uit en nemen het afval dat hierdoor ontstaat én uw oude koelkast mee. Bij het aansluiten van de koelkast maken we een waterkraan (exclusief de benodigde materialen) of sluiten we uw Amerikaanse koelkast aan op de bestaande waterkraan. Indien u uw koelkast wilt plaatsen op een verdieping maken we gebruik van een verhuislift, waardoor u er zeker van kan zijn dat uw Amerikaanse koelkast geen schade oploopt. Indien de koelkast niet door de doorgang past, worden de deuren van de koelkast gedemonteerd en weer gemonteerd. Ook de deuren van uw oude koelkasten worden gedemonteerd indien nodig. Tot slot geven we u een beknopte uitleg van het toestel, zodat u de vele functies van de koelkast kan benutten.

Waarom naar amerikaansekoelkasten.com voor de beste Amerikaanse koelkasten aanbiedingen?

Het aansluiten van uw koelkast vormt een belangrijk onderdeel van onze service en onze dienstverlening gaat verder dan alleen het leveren en aansluiten van uw Amerikaanse koelkast. Heeft u interesse in een Amerikaanse koelkast aansluiten door een professioneel bedrijf, dan bent u van harte welkom in onze showroom waar u met eigen ogen kan zien hoe mooi onze Amerikaanse koelkasten zijn.

Meer informatie over Amerikaanse koelkasten aanbiedingen

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt over uw Amerikaanse koelkasten aansluiten, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier, ons telefoonnummer 0183 503 441, ons e-mailadres info@elektrends.nl of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag waar nodig.

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Bekijk het assortiment in onze webshop!

    Alle prijzen zijn inclusief Full-Service Bezorging

      Cart