+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Onze Merken

Onze merken

In 1879 had Thomas Edison een revolutionair idee: hij vond de gloeilamp uit, die het zicht van de wereld voor altijd zou veranderen. Hoewel zijn klein bedrijfje is uitgegroeid tot één van de grootste internationale ondernemingen, wordt het programma van General Electric (GE) producten nog steeds gekenmerkt door de beste kwaliteit en de meest  vooruitstrevende technologie. Ook op het gebied van koeling heeft GE telkens opnieuw, in de geest van Edison, geschiedenis geschreven.
Sinds GE in 1910 haar eerste koelkast ontwikkelde, is GE er jaar na jaar in geslaagd om verbeelding om te zetten naar uitzonderlijke producten. Al bijna 100 jaar geldt GE als dé trendsetter op het gebied van technologische innovaties, concept- en kwaliteitsverbeteringen. Dit steeds met oog op het bewaren van uw voeding in optimale condities en met het grootste gebruiksgemak.
ge-logo-vector-GE-Kleur-zwart-imagination

is één van werelds grootste fabrikanten van o.a. side by side koelkasten waar GE voor ca 50% eigenaar van is, het is dan ook de fabrikant voor het merendeel van de GE Amerikaanse koelkasten. Sinds 2013 heeft MABE onder het luxe label IOMABE zijn eigen koelkasten lijn geïntroduceerd welke exact hetzelfde zijn als de huidige (nieuwste) GE serie koelkasten voor de Europese markt

RV-logo-io-mabe_Ge-Partner-Lr

    Cart