+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Side by Side Amerikaanse koelkast

Bent u al een tijdje op zoek naar een mooie Side by Side Amerikaanse koelkast? Hiervoor bent u bij amerikaansekoelkasten.com aan het juiste adres! Wellicht staat er binnen de kortste keren een prachtige koelkast in uw keuken als pronkstuk.

ORE24CGFBB3RAL-RH+FIF-3RAL

Waarom een side by side Amerikaanse koelkast?

Amerikaanse koelkasten zijn natuurlijk niet voor niets zo populair. Een Amerikaanse koelkast heeft naast zijn mooie en moderne uiterlijk ook allerlei handige functies. De  Amerikaanse koelkast onderscheidt zich van andere koelkasten in het feit dat er links een vriesgedeelte zit, en rechts een koelgedeelte. Hierdoor heeft u een vriezer en een koelkast in één en zijn al uw voedingsmiddelen dicht bij de hand.

Daarnaast biedt de koelkast een ruime inhoud en zijn er allerlei verschillende functies beschikbaar. Iedere zone in de koelkast is geoptimaliseerd voor een bepaalde productgroep. Zo heeft u een speciale groente- en fruitlade met vochtregeling en een aparte vleeslade.  Door het moderne luchtcirculatiesysteem zorgt de koelkast ervoor dat uw producten altijd in de juiste conditie worden bewaard. In de koelkast zit ook een handige icemaker, waardoor u binnen de kortste keren kunt genieten van ijsblokjes in uw water, of zelfs ijskoud water. Handig én lekker voor een warme zomer!

De klimaatregeling in een Amerikaanse koelkast is een bijzonder handig staaltje techniek. Zo zorgt de No-Frost technologie ervoor dat de randen van de koelkast niet bevriezen. De temperatuurweergave wordt digitaal weergegeven en kan makkelijk aangepast worden naar de producten die op dat moment in de koelkast liggen.

Meer informatie over de Side by Side Amerikaanse koelkast?

Heeft u interesse in een Amerikaanse koelkast? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers kunnen dan uitgebreid uw vragen beantwoorden. U kunt bellen naar +31 (0)183-503441 of mailen naar info@elektrends.nl. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom. Maak snel een afspraak, dan zien wij u binnenkort in de showroom!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Bekijk het assortiment in onze webshop!

    Alle prijzen zijn inclusief Full-Service Bezorging

      Cart