+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Vrijstaande Amerikaanse koelkast

Bent u op zoek naar een mooie vrijstaande Amerikaanse koelkast? Dan bent u bij amerikaansekoelkasten.com aan het juiste adres! Een Amerikaanse koelkast is erg populair en staat goed in vrijwel ieder interieur. Onze koelkasten zijn mooi, luxe en geordend en bieden ze veel ruimte. U kunt er veel in kwijt zonder dat de koelkast er overvol uitziet.

ORGS2DBF6B

Over de vrijstaande Amerikaanse koelkast

De mogelijkheden met een vrijstaande Amerikaanse koelkast zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor verschillende afmetingen wat betreft de hoogte, breed

te en diepte. Ook voor de kleur en het materiaal zijn er vele verschillende opties. Daarnaast kunt u nog kiezen uit koelkasten met of zonder ice-dispenser. Ten slotte kunt u uw koelkast volledig naar wens maken door het toevoegen van verschillende accessoires, zoals schoonmaakmaterialen, waterfilters en aansluitsets.

Vrijstaande Amerikaanse koelkasten zijn natuurlijk niet voor niets zo populair. Ze hebben namelijk naast het mooie en moderne uiterlijk ook allerlei handige functies. Daarnaast onderscheid de koelkast zich van andere doordat er links een vriesgedeelte zit en rechts een koelgedeelte. Hierdoor heeft u een vriezer en een koelkast in één en zijn al uw voedingsmiddelen dicht bij de hand.

Door onze aantrekkelijke aanbiedingen, service en producten hebben wij al vele mensen blij gemaakt met een Amerikaanse koelkast. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide showroom, full-service bezorging, snelle levertijden, veilig betalen en 22 jaar ervaring.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een vrijstaande Amerikaanse koelkast? Dan bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar wij u graag de verschillen, voordelen en diverse mogelijkheden van onze koelkasten uitleggen. Wij adviseren en helpen u waar nodig met het maken van de juiste keuze: het is namelijk wel belangrijk dat uw Amerikaanse koelkast past bij uw wensen. Als u kiest voor een koelkast uit ons assortiment, bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Bekijk het assortiment in onze webshop!

    Alle prijzen zijn inclusief Full-Service Bezorging

      Cart