+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0) 183 503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Zwarte Amerikaanse koelkast

Bent u op zoek naar een mooie koelkast met een strakke en luxe uitstraling? Dan is een zwarte Amerikaanse koelkast ├ęcht iets voor u! Een zwarte Amerikaanse koelkast is erg geliefd en staat altijd goed in uw interieur. Een Amerikaanse koelkast is bovendien erg groot en biedt dus veel ruimte voor uw boodschappen, flessen en andere etenswaren die koud bewaard moeten worden. Aan de ene kant vindt u een vriesgedeelte, aan de andere kant vindt u een koelgedeelte. Zo ziet de koelkast er niet alleen ontzettend mooi en luxe uit, maar ook nog eens geordend. U kunt er veel in kwijt zonder dat de koelkast er overvol uitziet. Wat wilt u nog meer?

Mogelijkheden zwarte Amerikaanse koelkast

Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk met een zwarte Amerikaanse koelkast. Wat moeten de afmetingen van uw koelkast zijn? Breed en hoog of juist extra diepte? Matzwart of spiegelzwart? Vindt u het gebruik van glas mooi? De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast de verschillende afmetingen, kleuren en materialen kunt u ook nog kiezen uit koelkasten met en koelkasten zonder ice-dispenser. Ook kunnen wij veel verschillende soorten accessoires leveren, zoals schoonmaakmaterialen, waterfilters en aansluitsets. Alles om uw zwarte koelkast zo perfect mogelijk te maken.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan eens een keertje langs in onze showroom. Hier kunnen wij u alles vertellen over de verschillende kleuren, functies, afmetingen en voordelen van onze zwarte koelkasten. Indien u meerdere koelkasten mooi vindt, kunnen wij u alles vertellen over de verschillen tussen deze koelkasten om u zo verder te helpen met uw beslissing. U koopt natuurlijk niet dagelijks een koelkast en het is dus belangrijk om uw keuzes goed te vergelijken. Wij helpen u graag!

Meer informatie over zwarte Amerikaanse koelkast

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt over onze koelkasten, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier, ons telefoonnummer 0183 503 441, ons e-mailadres info@elektrends.nl of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag waar nodig.

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Bekijk het assortiment in onze webshop!

    Alle prijzen zijn inclusief Full-Service Bezorging

      Cart